Emil Cronval og Mohammad Usama fra Barberians Copenhagen Emil Cronval og Mohammad Usama fra Barberians Copenhagen

Hvorfor blev Barberians Copenhagen skabt?

Barberians Copenhagen blev skabt i midten af 10’erne som reaktion på den barberkultur der var opstået i USA, Californien. Barberians Copenhagen skulle være et brand med fokus på barbering og skægpleje, og med et udtryk der ville gøre en hver mand blød i knæene. Barber kulturen havde på det tidspunkt ikke for alvor sat sit aftryk på de danske mænd, men det kom det siden hen til.

Siden dengang har Barberians Copenhagen udviklet sig mod et andet udtryk og en anden vision. I dag er Barberians Copenhagen mere fokuseret på en vision om at skabe et fællesskab, der handler om mere end bare at se godt ud – det handler om at føle sig godt tilpas i ens egen krop. Hos Barberians handler det ikke kun om at barbere skægget eller fugte huden, det handler om at skabe balance i livet.

Historien om Barberians Copenhagen har dog altid været en grundfortælling om at tæmme sin indre barbar. Fra begyndelsen hvor det handlede om at få tæmmet den ydre vildskab til, at det i dag i højere grad handler om at balancere den indre vildskab gennem Barberians Copenhagen.

"If you look good, you feel good, you do good."

Hvem er Barberians?

Vi er et mangfoldigt team af mænd i forskellige aldersgrupper, med forskellige perspektiver og livserfaringer. Men én ting forener os: vores lidenskab for iværksætteri og velvære gennem personlig pleje og selvudvikling. Vi mener, at personlig pleje ikke blot er et quick fix, det er en integreret del af din livsstil og din selvopfattelse. En god morgenrutine og selvforkælelse i ny og næ, gør en enorm forskel for, hvordan du opfatter dig selv. Vores mål er at hjælpe mænd med at opdage deres indre potentiale og træde ind i en livsstil, der fremmer både mental og fysisk velvære.

Barberians Copenhagen er et sted, hvor stil møder tradition. Vi hylder maskulinitet, værdsætter traditioner og frem for alt, fokuserer på mental velvære. Vi tror på, at når du føler dig godt tilpas, afspejles det i dit udseende, og det afspejles i de gode handlinger, du udfører. Derfor er vores motto simpelt: “If you look good, you feel good, you do good.”

Har du nogensinde tænkt over, hvad det kræver at føle dig godt tilpas? Det er et komplekst spørgsmål, som selvfølgelig ikke har et endegyldigt svar. Dog har vi valgt i Barberians CPH at lægge særlig vægt på at udforske dette spørgsmål sammen med dig. Følg Barberians-rejsen her og opdag, hvad det vil sige at føle sig godt tilpas i din egen hud.

Hvad får dig til at føle dig godt tilpas?